Training videochat pentru modelele de la Phoenix studio

Aplica acum

In primul rand, ca si model de videochat la Phoenix Studio ne dorim ca performantele si veniturile obtinute sa fie maxime.

Prin urmare, inca din prima zi vei incepe un program de training alaturi de o persona specializata in domeniu ce iti va fi alaturi pe toata perioada colaborarii noastre, oferindu-ti toate informatiile necesare pentru a avea un start promitator.

Ca si model de videochat alaturi de trainerul tau vei forma o echipa. Acesta va fi mereu in umbra ta si iti vas ta la dizpozitie ori de cate ori ai nevoie de ajutor, ai vreo intrebare sau ai nevoie de cineva care sa iti ridice moralul.

Pe toata durata colaborarii cu Phoenix Studio vei beneficia de indrumare fiind  la curent cu toate strategiile noi ce  apar in industrie. Cu alte cuvinte, vei fi sfatuita ori de cate ori este nevoie.

Asfel ne asiguram ca performantele si veniturile obtinute de tine sunt la un nivel maxim.

Intodeauna vei primi toate detaliile necesare  pentru a intelege cat mai bine acest domeniu si pentru a avea un parcurs cat mai usor.

De asemena fiecare site in parte iti va fi explicat, punand accent pe regulile acestora pentru a evita orice risc.

Limba engleza nu este obligatorie, in acest caz trainerul tau  este cel care se va ocupa de conversatiile cu utilizatorii. Tot el este cel care iti va exlica atributiile pe care le ai si ce fel de atitudine ar trebuii sa abordezi cat timp esti online, misiunea lui fiind de a-ti pune calitatile in valoare si de a elimina greselile.

De ce informatii are nevoie un model nou de videochat?

In concluzie iti grantam succesul
in cariera ta ca si model prin training videochat specializat!

Aplica acum pentru a deveni model de videochat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.